| | İletişim
Şu anda
18
kişi King oynuyor!
HEMEN KİNG OYNA!
King Oyna

KİNG Oyna

King Oyununda kazanmanın yolu: Şans, Hafıza, Taktik ve Tecrübe'den geçer! Online King'in adresi Oyuncu.com'da işi bilen oyuncularla rekabet keyfi!

King Oyna, Kozları al ve Cezadan kurtul! King nam-ı diğer Rıfkı Oyunu ile heyecanlı King masaları sizi bekliyor! King oyununda amaç: Koz oyunlarında en fazla eli, ceza oyunlarında ise en az cezayı alıp en fazla puanı toplamak. Oyuna King Partisi denir. King Cezaları: El Almaz, Kupa Almaz, Erkek Almaz, Kız Almaz, Rıfkı ve Son İki'dir. Eşli King, Balayı Kingi, Üç Kişilik King ve kozcu gibi terimleri öğrenmek istiyorsanız Sıkça Sorulan Sayfaları ziyaret ediniz. King Oyunu Oynamak için sağ kolondaki Hemen Oynaya basın!

şu anda oyun oynayan9.101 kişi
_-_D_e_L_i_k_i_z_-_ : BUGUN ÇOK ACIBİR HABERLE ALDIM.SAYGIDEGER VEGERCEK BEYEFENDİ OLAN KEMPES26 İSMAİL ABİM VEFATINI ÖGRENDİM COK ÜZÜLDÜM.   -    _-_D_e_L_i_k_i_z_-_ : GERİDE KALAN AİLESİNE BAS SAGLIGI DILIYORUM EKOLAYI HER SALONDA SAYGINLIGI ILEE ANILAN KEMPES26 (İSMAİL) ABİMSENİ SENİ UNUTMUYACAZ   -    _-_D_e_L_i_k_i_z_-_ : _-_D_e_L_i_k_i_z_-_ KEMPES26 ..AİLESİNE DELİKİZCANO AİLESİ BAS SAGLİGİ DİLER NUR İÇİNDE YATSİN _-_D_e_L_i_k_i_z_-_   -    _-_D_e_L_i_k_i_z_-_ : II_SANA _DELIYIM_II ..OYYYY KARDESIM NE ASKMIS YAHUU ::)))ALLAH KAVUSTRSUN VAY ANAMM VAYY ASKA BAK:) _-_D_e_L_i_k_i_z_-_   -    _-_D_e_L_i_k_i_z_-_ : II__SaNa_DeLiyim__II ABIIMM HAYY MASALAHHH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASİN AMINNNNNNNNNNNNNNNNNN::)))BEYAA_-_D_e_L_i_k_i_z_-_   -    FERHAT724 : _DoSTLaR_KeRVaNi ailesi olarak gamze abisi yeni yasinni tebrik eder nice Mutlu senelere insALLAH _DoSTLaR_KeRVaNi__http://hilal753.tr.gg   
Salon Adı
Doluluk
Kamera & Sohbet
Puan Limiti
MarinaVIP
18/150
30000
Kız almaz
5/150
0
Askerlik Şubesi
0/150
10000
Rıfkı Defol
0/150
0
Hemşire Okulu
0/150
5000
King Puan Tablosu
1 . arslan19681 1.100
2 . hgare 950
3 . Aslantee 940
4 . 2048c 850
5 . mimozam71 800
6 . erdolu4 725
7 . ustad3515 705
8 . ONCESAYGI 695
Demli Çay
0/150
15000
Kankalar
0/150
3000
Son İki Sevenler
0/150
0
Kantin
0/150
0
King Kong
0/150
0
Akdeniz
0/150
0
Marina
0/150
20000
EHLİKEYFLER CLUB
0/150
0
EHLİKİNG CAFE
0/150
1000
KumarBaZ
0/150
0
Paylaş
King Nasıl Oynanır?
KİNG NASIL OYNANIR, KURALLARI NEDİR? King oyunu iki ana bölüm altında (koz ve ceza) sıra ile seçerek oynanır. Oyunun ceza bölümünde el almaz, kupa almaz, kız almaz, erkek almaz, son iki almaz ve rıfkı almaz başlıkları ile bulunan ayrı amaçları olan eller oynanır. Koz kısmı ise sırası gelenin tercih ettiği koz üzerinden en fazla eli almak esasına dayanarak oynanır. Ceza kısmında başarısız olan her el oyuncu puanından düşülür. Koz bölümünde alınan her el için puan eklenir. Oyunun ilk dört elinde ceza grubundan eller seçilmesi mecburidir. Her oyuncu 2 koz 3 ceza eli seçer. Oyun toplam 20 el sonra biter.
OYUNA NASIL BAŞLAYABİLİRİM? Oyuna başlayabilmek için, masadaki dört kişinin de ‘hazırım’ düğmesine basması yeterli olacaktır.
CEZA GRUBUNDAKİ OYUNLARIN AMACI NEDİR? Ceza bölümündeki oyunların her birinin farklı bir amacı ve ceza puanı vardır.
EL ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden hiç kağıt almamaya çalışır. Alınan her el 50 puan ile cezalandırılır.
KUPA ALMAZ NEDİR? Oyuncular kupa serisi kağıtları almamaya çalışırlar. Alınan her el 50 puan ile cezalandırılır.
KIZ ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden Q (kız resimli) tipi kağıtları almamaya çalışırlar. Alınan her el 100 puan ile cezalandırılır.
ERKEK ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden J ve K (erkek resimli) tipi kağıtları almamaya çalışır. Alınan her el 60 puan ile cezalandırılır.
SON 2 ALMAZ NEDİR? Oyuncular oynanan elin son 2 turunda kağıt almamaya çalışır. Alınan son iki elden her biri 180 puan ile cezalandırılır.
RIFKI ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden Kupa papazını almamaya çalışır. Alınan papaz 320 puan ile cezalandırılır.
KOZ GRUBU NASIL OYNANIR? Oyunun amacı elinize dağıtılan kağıtlara göre o turda mümkün olduğunca çok el kazanmaktır. Masaya atılan kağıtların en büyüğünü süren ya da oynanan seriden kağıdı olmadığı için koz oynayan kişi eli alır. Oyuncular yere direkt olarak koz atamazlar. Koz oynamaya başlamak için oyunculardan herhangi birinin başka bir seriden olan kağıda koz atması gerekir. Eğer masaya koz oynanmışsa ve oyuncunun elinde koz kalmamışsa istediği kağıdı atabilir.