| | İletişim
Şu anda
2
kişi King oynuyor!
HEMEN KİNG OYNA!
King Oyna King Nasıl Oynanır? Kingde Ceza Sistemi King İpuçları
şu anda oyun oynayan8.229 kişi
-SOLYANIMSIN : OYUNCU . COM SAYGI DEGER OYUNCULARI SOLYANIMSIN 2 OKEY SALONMUZ ACILMSITIR BUTUN DOSTLARIMIZI IKINCI SALONMUZADA BEKELRIZ SAYGILAR UNAL)   -    ___ISYAN___ : ÇAKAL GİBİ BİR DOSTUM OLACAĞINA ,ASLAN GİBİ DÜŞMANIM OLSUN.HİÇ OLMAZSA DOSTUM GİBİ SIRTIMDAN DEİL,DELİKANLI GİBİ ANLIMDAN VURSUNNNNNNNNNN   -    -_berkutay_- : http://www.turkkahvesifm.com/ .....OKEY ve TAVLA SALONUMUZA TÜM DOSTLARIMIZI BEKLERİZ.._»:::»TÜRKKAHVESİ«:::«_T.K_»:::»TÜRKKAHVESİ«:::«   -    -_berkutay_- : (`'•._http://www.turkkahvesifm.com_.•'`)(`'•._TÜRKKAHVESİ_.•'`)(`'•._http://www.turkkahvesifm.com_.•'`)(`'•._TÜRKKAHVESİ_.•'`)   -    -_berkutay_- : dddd http://www.turkkahvesifm.com/ ddd http://www.turkkahvesifm.com/ dddd http://www.turkkahvesifm.com/ dddd http://www.turkkahvesifm.com/ d   -    -_berkutay_- : ¦ ¦ ¦ http://www.turkkahvesifm.com/ ¦ ¦ ¦...OKEY ve TAVLA SALONUMUZA TÜM DOSTLARIMIZI BEKLERİZ.._»¦»TÜRKKAHVESİ«¦«_T.K_»¦»TÜRKKAHVESİ«¦«_   -    ___ISYAN___ : KÖTÜ DUYGULAR ÖMÜR YIPRATIR.GÜZEL DUYGULAR SEVGİ YARATIR.KÖTÜ İNSANLAR KAPI KAPATIR.İYİ İNSANLAR KENDİNİ ARATIR.(BİLHASSA DUYRULUR) İSYANNNN   -    _-SONDURAK-_ : salonumuzun değerli admileri xxdev_rimxx masteng72 _S-iM-a-Y_ X_SoNyApRaK_X oyuncu arkadaşlarımızı salonumuza beklerizz SONDURAK    -    _-SONDURAK-_ : salon radyomuzz http://www.huzur-fm.ff.tl/ http://www.huzur-fm.ff.tl/ http://www.huzur-fm.ff.tl/ http://www.huzur-fm.ff.tl/   -    ___ISYAN___ : DÜRÜST, TERBİYELİ ,SEVİYELİ VEDE SİTENİN GRURU İFTİHARI 52ORDU-SPOR1967 UMARIM SİTENDE YAKIN ZAMANDA ADMİN OLURSUN SENİN DEĞERİN BİÇİLMEZ..   
Salon Adı
Doluluk
Puan Limiti
EHLİKİNGCAFE
YÜKSEK PUAN KAZANDIRAN SALONUMUZA HOŞGELDİNİZ..........İYİ OYUNLAR..........
0/200
25000
Kız almaz
2/150
0
Rıfkı Defol
0/150
0
Demli Çay
0/150
15000
Kankalar
0/150
3000
King Puan Tablosu
1 . _-OkEaNoS_- 250.000
2 . asdoper1965 1.125
3 . erdolu4 1.070
4 . polpol62 1.025
5 . hakanson3 875
6 . CANUSTA22 825
7 . arslan19681 625
8 . astir 600
Son İki Sevenler
0/150
0
King Kong
0/150
0
MarinaVIP
0/150
30000
EHLİKEYFLER CLUB
0/150
0
Paylaş
King Nasıl Oynanır?
KİNG NASIL OYNANIR, KURALLARI NEDİR? King oyunu iki ana bölüm altında (koz ve ceza) sıra ile seçerek oynanır. Oyunun ceza bölümünde el almaz, kupa almaz, kız almaz, erkek almaz, son iki almaz ve rıfkı almaz başlıkları ile bulunan ayrı amaçları olan eller oynanır. Koz kısmı ise sırası gelenin tercih ettiği koz üzerinden en fazla eli almak esasına dayanarak oynanır. Ceza kısmında başarısız olan her el oyuncu puanından düşülür. Koz bölümünde alınan her el için puan eklenir. Oyunun ilk dört elinde ceza grubundan eller seçilmesi mecburidir. Her oyuncu 2 koz 3 ceza eli seçer. Oyun toplam 20 el sonra biter.
OYUNA NASIL BAŞLAYABİLİRİM? Oyuna başlayabilmek için, masadaki dört kişinin de ‘hazırım’ düğmesine basması yeterli olacaktır.
CEZA GRUBUNDAKİ OYUNLARIN AMACI NEDİR? Ceza bölümündeki oyunların her birinin farklı bir amacı ve ceza puanı vardır.
EL ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden hiç kağıt almamaya çalışır. Alınan her el 50 puan ile cezalandırılır.
KUPA ALMAZ NEDİR? Oyuncular kupa serisi kağıtları almamaya çalışırlar. Alınan her el 50 puan ile cezalandırılır.
KIZ ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden Q (kız resimli) tipi kağıtları almamaya çalışırlar. Alınan her el 100 puan ile cezalandırılır.
ERKEK ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden J ve K (erkek resimli) tipi kağıtları almamaya çalışır. Alınan her el 60 puan ile cezalandırılır.
SON 2 ALMAZ NEDİR? Oyuncular oynanan elin son 2 turunda kağıt almamaya çalışır. Alınan son iki elden her biri 180 puan ile cezalandırılır.
RIFKI ALMAZ NEDİR? Oyuncular yerden Kupa papazını almamaya çalışır. Alınan papaz 320 puan ile cezalandırılır.
KOZ GRUBU NASIL OYNANIR? Oyunun amacı elinize dağıtılan kağıtlara göre o turda mümkün olduğunca çok el kazanmaktır. Masaya atılan kağıtların en büyüğünü süren ya da oynanan seriden kağıdı olmadığı için koz oynayan kişi eli alır. Oyuncular yere direkt olarak koz atamazlar. Koz oynamaya başlamak için oyunculardan herhangi birinin başka bir seriden olan kağıda koz atması gerekir. Eğer masaya koz oynanmışsa ve oyuncunun elinde koz kalmamışsa istediği kağıdı atabilir.